Laupäeval, 12. novembril kell 11-14 TAB 2022 Söödav(ate) linnutoidumajade töötuba

Pildi autor: Dimitris Vetsikas from Pixabay

TAB 2022 Söödav(ate) Majade töötuba
12. novembril kell 11-14
Arhitektuurimuuseumi õppeklassis

2022. aasta Tallinna Arhitektuuribiennaali teemaks on sööv ning söödav arhitektuur, mille raames, isadepäeva laupäeval, korraldame praktilise, lõbusa ja saabuvasse talve igati sobituva ehitamise workshopi, kus iga soovija saab haamriga näpu pihta lüüa – Söödav(ate) linnutoidumajade ehitamise töötoa.

Töötuppa on oodatud loomulikult isad-vanaisad oma järeltulijatele töövõtteid edasi andma, aga ka kõik teised, kes tunnevad, et poest linnutoidumaja ostmine on liiga lihtne, kui mitte igav.
Kohapeal ehitame papist, võrgust, puidust, bambusest ja muust igapäevasest ning sageli ka ülejäävast materjalist linnutoidumajad, mis koosnevadki vähemalt osaliselt linnutoidust – rasvast ja seemnetest ja miks mitte ka muust sobivast.
Töötoas kohapeal on olemas: materjal linnutoidumajade ehitamiseks, valik tööriistu ja tüüpilisem linnutoit – rasvapallid, searasv, seemned. Kodust võib kaasa võtta alternatiivsemat kraami – viljapäid, kuivatatud õunu või muud, mida kodus leidub.

Kohapeal annab nõu, ideid ja aitab vajadusel ka lisa kätepaariga Arhitektuurimuuseumi õpetaja ja skulptor Iris Jurma-Kangur

Töötoa hind on 18 € (1 maja)
NB! Vajalik on etteregistreerimine: https://forms.gle/HfWgEdQ9etYD44Ma9
Kohtade arv on piiratud.

Lisainfo: haridus@arhitektuurimuuseum.ee