Linnalaager kaasaskantavast tulevikuarhitektuurist

Ahtri tänav Tallinnas, pildil keskel Rotermanni soolaladu. Foto Martin SIplane

Suvealguse linnalaagris mängime tulevikulinnas kütte ja korilasi. Sest meie teema on kaasaskantav tulevikuarhitektuur – loodust mittekoormav, taaskasutav, nutikas, kerge. Ja kindlapeale jõukohane noorele tulevikuarhitektile.

Arhitektuurimuuseumi suvenäituse “Linnamaardla” raames süveneme kaasaegse ehituse mõjusse keskkonnale, lahkame probleemi suurust ning tutvume võimalike lahendustega. Käime Säästva Renoveerimise Infokeskuses vaatamas taaskasutuse võimalusi ehituses, tutvume näidistega nii Tallinna linnaruumis kui mujal maailmas, mängime, laseme fantaasial lennata ja muidugi ehitame – ise, olemasolevast, taaskasutatavast või taastuvast materjalist Varjualuse – kerge, kiirelt ülespandava ja mahavõetava, transporditava tulevikuehitise.  Töö käigus läbime ka kõik põhilised arhitektitöö etapid – kavandamine, maketi ehitus, parima projekti valik, lõplik ehitis.

Laager toimub 15.-16. juunil, kell 10.00–15.30
Eesti Arhitektuurimuuseumis, Ahtri 2, Tallinnas
Reedel, 16. juunil kell 14.45 pidulik laagri näituse avamine – kõik lapsevanemad on oodatud! ja Varjualuse ühine mahavõtmine.
Laagri sihtrühm on 10–14-aastased lapsed;
Laagri osalustasu on 55 € lapse kohta;
Laagri hinnas on meisterdamise materjalid ning soe lõuna koos magustoiduga kohvikus Basiilik  ja suupisted.
Kohtade arv on piiratud.
Laagrisse registreerimida saab kuni 9. juunini (või kuni kohti jätkub).
Registreerida saab SIIN!

Kontakt:
Iris Jurma-Kangur
Tel:(+372) 625 7008
haridus@arhitektuurimuuseum.ee
Kohtumiseni Eesti Arhitektuurimuuseumis!
*Rohkem infot näituse kohta Eesti Arhitektuurimuuseumi kodulehelt.