Nädalavahetusel ootab viis giidiga ringkäiku: eesti, vene ja viipekeeles

Foto Paul Kuimet

Eesti Arhitektuurimuuseum kutsub vaatama 2019. aasta Suure Muuseumiroti pälvinud avastusnäitust „Uuri ruumi!“ ning äratundmisrõmu kogema püsinäitusel „Elav ruum“. Suures saalis on avatud „Suvila! Puhkus ja arhitektuur Eestis 20. sajandil“ ja galeriikorrusel ootab arhitektuurikoomiksi näitus „Urbatekt varjatud maailmas. François Schuiteni ja Benoît Peetersi arhitektuurikoomiksid“.
Muuseumipilet maksab 6 eurot, sooduspilet 4 eurot ja nädalavahetuse ringkäikudele saab muuseumipiletiga.

Laupäeval 24. oktoobril kell 12 on giidiga tuur kõigile lastele ja igas vanuses uudishimulikele 2019. aasta Suure Muuseumiroti pälvinud püsinäitusel „Uuri ruumi!“, teejuhiks Eesti Kunstiakadeemia magistrant Kerly Ritval.

Laupäeval 24. oktoobril kell 14 on giidiga ringkäik näitusel „Suvila. Puhkamine ja arhitektuur Eestis 20. sajandil“. Näitust tutvustab Kerly Ritval.

Laupäeval 24. oktoobril kell 14 toimuvale Suvila-näituse ringkäigule on oodatud osalema ka need, kellele on abiks viipekeele tõlge, tõlgib Birgit Eström-Andreas.

Pühapäeval 25. oktoobril kell 14 on venekeelne giidiga ringkäik kõigile lastele ja igas vanuses uudishimulikele 2019. aasta Suure Muuseumiroti pälvinud püsinäitusel „Uuri ruumi!“. Teed näitab EKA üliõpilane Jasmin Kulagina.

Pühapäeval 25. oktoobril kell 14 algab kuraatorituur erakordsel arhitektuurikoomiksi näitusel „Urbatekt varjatud maailmas. François Schuiteni ja Benoît Peetersi arhitektuurikoomiksid“. Näitust tutvustab kuraator Sandra Mälk.

Muuseum on avatud teisipäevast pühapäevani kell 11-18. Muuseumipood on avatud muuseumi lahtioleku ajal.