Jaapani teetseremoonia näitusel “Tegele olemasolevaga”

KOHAD TÄIS!

Tee on Jaapanis palju enamat kui kuum jook ning teetseremooniate ajalugu tõusva päikese maal ulatub keskaega, see esindab Jaapani traditsioonis puhtust, austust, harmooniat ja rahu.

Tallinna Ülikooli Jaapani klubiga koos korraldatud teetseremoonia viib läbi jaapanlanna Chisato Ohtsuka. Osa saab Jaapani matcha tee serveerimise ja joomise demonstratsioonist ning õppida ise teed valmistama. Üritus toimub jaapani keeles tõlkega eesti keelde.

Laupäeval, 16. märtsil kell 16 algaval teetseremoonial saab osaleda kümme inimest, pileti hinnaga 25 eurot saab osta Fientast. Piletiga saab külastada nii näitust „Tegele olemasolevaga“ kui ka teisi arhitektuurimuuseumis avatud näituseid.

Näitus „Tegele olemasolevaga. Jaapani arhitektuuri uued suunad“ on avatud 28. aprillini 2024.